Inici Diseny Web Projectes Allotjament Web Dominis Nosaltres Contacte
 
Diseny Web
 
La pàgina web és la seva carta de presentació a la xarxa, un mitjà i eina cada dia més útil, imprescindible, que ha de mantenir actualitzada perquè la imatge transmesa sigui clara i efectiva.
       
El nostre servei de creació de pàgines web destaca per la seva rapidesa i qualitat, un servei creat a mida per a vostè.
Des del moment en què la seva empresa ens visita ens posem en funcionament, creant esborranys amb possibles dissenys per a la seva pàgina.
Vostè opta pel disseny que li sembli més adequat, un cop acceptat el disseny comença el procés de creació.
Ens basarem en crear un atractiu inici amb animacions i imatges que representin la seva empresa.
Després començarem la creació de la pàgina pròpiament dita, partint de la base de continguts, matèries i articles que la seva empresa vulgui publicar.
Finalment li oferim el nostre servei de pàgines web Dinàmiques, a través de les quals vostè podrà modificar, variar o treure el contingut sense la necessitat que un programador hagi de tornar a editar la seva pàgina.
 
El procés de GestMail.net seguim per al disseny d'una Pàgina Web:

1.  El client es posa en contacte amb nosaltres per demanar el disseny de la pàgina web.
2.  Concertem una cita amb el client per poder obtenir la major informació, que ens servirà després en la confecció del pressupost.
3.  Confeccionem el pressupost i enviem al client una proposta de disseny per a la seva pàgina web, indicant-li l'estructura i característiques de la web. Enviem una mostra d'un disseny perquè el client pugui veure com serà el seu web.
4.  El client pot suggerir algunes correccions en el disseny i pot afegir més canvis, això pot implicar tornar a confeccionar una revisió del pressupost.
5.  Si el client finalment accepta el pressupost ens ha d'enviar els continguts que disposi per correu electrònoc, tant textos com fotos, pe a elaborar el seu web; si aquest ha de tenir diversos idiomes, les traduccions van a càrrec del client.
6.  Mentre anem creant el web nosaltres l'hem penjat en una adreça d'internet on el client anirà revisant els canvis i avenços del disseny del seu lloc.
7.  Si el client ens dóna l'OK, independentment que després es facin correccions o retocs puntuals, finalitzem la pàgina web, registrem el domini, configurem el correu i posem la pàgina web en el domini registrat.
8.  El client comprova que tot funciona correctament: e-mail, pàgina web, formulari de consulta, etc.
9.  Se li emet la corresponent factura.

En funció de la quantitat d'imatges i continguts de la pàgina web el procés de desenvolupament de la mateixa fins que estigui finalitzada oscil.larà entre 15 i 30 dies.